şok süt yuliers için ürünler (2)

Mantar ve sebzelerle pirinç çorbası garnitür - Pişirme torbasında çorbalar ve garnitürler

Mantar ve sebzelerle pirinç çorbası garnitür - Pişirme torbasında çorbalar ve garnitürler

Bir garnitür hazırlamak için: en az 1 litre suyu bir tencereye dökün ve kaynamaya bırakın, içine sebzeler, mantarlar ve yeşilliklerle karıştırılmış bir torba koyun, tuz ekleyin ve kısık ateşte 20-25 dakika kadar pişirin. Torbayı, bir çatal ile halkasından kaldırarak çıkarın. Suyun süzülmesine izin verin. Torbayı makasla keserek açın. Torbanın içeriğini bir tabağa koyun, karıştırın. İsteğe bağlı olarak, zeytinyağı veya tereyağı ekleyin.
Bulgur Pilavı Çorbası Kırmızı Et ve Sebzelerle - Çorbalar-eşlik edenler pişirme torbasında

Bulgur Pilavı Çorbası Kırmızı Et ve Sebzelerle - Çorbalar-eşlik edenler pişirme torbasında

Bulgur groats (89.4%), dried vegetables (6.5% - in variable proportions: carrots, onions, fried onions, garlic), pieces of freeze-dried beef (3.0%), barberry, a mixture of ground spices ( coriander, fenugreek, turmeric, black pepper, allspice), parsley.